stiri Braila – debraila.ro

FOTO | TREI bărbați ARESTAȚI pentru trafic de droguri | Percheziții DIICOT: în dosar, doi bărbați și o femeie din Brăila

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Biroul Teritorial Brăila. Doi bărbați au fost arestați preventiv.

Pe 5 octombrie, procurorii antimafia au efectuat două percheziții domiciliare în județul Cluj și o percheziție domiciliară în municipiul Brăila, fiind puse în executare și 9 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit și ridicat diferite cantități de substanțe psihoactive și substanțe ce fac parte din categoria drogurilor de mare risc, precum și mai multe telefoane mobile.

Potrivit DIICOT, în perioada septembrie – octombrie 2022, doi bărbați din Brăila, în vârstă de 40 și 48 de ani, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din județul Cluj, precum și o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, ar fi procurat, transportat, porționat și vândut droguri de mare risc și substanțe psihoactive.

Pe 5 octombrie, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, brăileanul de 48 de ani și clujeanul de 35 de ani, pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse știind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Celălalt brăilean, în vârstă de 40 de ani, nu a fost reținut întrucât acesta este arestat preventiv în alt dosar, fiind deja încarcerat.

Pe 6 octombrie, Tribunalul Brăila a dispus față de cei trei bărbați măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii