stiri Braila – debraila.ro

FOTO | S-a trezit în curte cu un autocamion, la Șuțești: PATRU RĂNIȚI, printre care și doi copii | Accidentul, provocat de o șoferiță care n-a mai oprit la “STOP”

Un grav accident rutier s-a produs, marți după-amaiază, în jurul orei 15:30, pe drumul național 22 Brăila-Râmnicu Sărat, în localitatea Șuțești.

Un autocamion a ajuns în curtea unei case după ce a lovit o mașină. Patru persoane, printre care și doi copii, au ajuns la spital.

O femeie, în vârstă de 38 de ani, din Republica Moldova, care conducea un autoturism marca Hyundai, a ieșit de pe drumul județean 221 pe drumul național 22, ignorând semnificația indicatorului „STOP”, moment în care a intrat în coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, șoferul autocamionului, un bărbat din Movila Miresii, în vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat, prin gard, în curtea unei case.

Șoferița, soțul acesteia, în vârstă de 37 de ani, dar și cei doi copii, cu vârste de 8 și 15 ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă femeia nu a putut fi testată din cauza rănilor suferite.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii