stiri Braila – debraila.ro

FOTO El este atacatorul de la Piata Mare | „Codin” a injunghiat un barbat in plina strada si apoi a fugit

29 mai – UPDATE 14:45 | Atacatorul de la Piata Mare este Laurentiu Prusianu, zis „Codin”, fiul lui „Walter”, unul dintre interlopii gruparii din Obor. Tanarul de 24 de ani este judecat in prezent pentru ca, la sfarsitul anului 2015, a intrat cu sabia intr-o sala de jocuri, amenintandu-i cu moartea pe cei care se aflau acolo.

UPDATE 09:50 | Agresorul este inca in libertate, politistii cunoscandu-i identitatea. Cei doi s-au certat intr-o agentie de pariuri, iar apoi barbatul de 30 de ani, originar din Vaslui, a fost injunghiat de catre un brailean de 24 de ani in plina strada, in fata Agentiei BRD de la Piata Mare.

Cutitul nu a fost gasit de oamenii legii la locul faptei.

Potrivit Politiei, in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si port de obiecte interzise.

….

Un brailean de 30 de ani a fost injunghiat, duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, in timp ce se afla la intersectia Dorobantilor cu 1 decembrie 1918, in dreptul sucursalei BRD. Tanarul a fost lovit de mai multe ori cu un cutit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

Atacatorul este in libertate, insa identitatea ii este cunoscuta de catre politisti.

Victima este supusa unei interventii chirurgicale, avand plagi contuze la deget, la genunchiul si gamba de la piciorul drept.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii