stiri Braila – debraila.ro

FOTO | BĂTAIE ca-n “Șapte păcate” la Brotăcelu’: CINCI tineri din Găiseanca și Jirlău au ajuns la Poliție | O femeie a fost lovită cu paharul în cap

Bătaie ca-n filme la restaurantul Brotăcelu’, aflat pe drumul național 2B, între localitățile Filipești și Surdila-Găiseanca. Cinci tineri din comunele Jirlău și Găiseanca s-au lovit reciproc cu sticle și pahare.

Incidentul violent s-a petrecut în interiorul localului, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, la câteva minute după miezul nopții. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și “mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, se cunosc, conflictul pornind de la niște neînțelegeri de ordin financiar.

Din cercetările Poliției a reieșit faptul că cei cinci indivizi s-ar fi agresat reciproc, fiind sparte mai multe pahare și sticle. Mai mult decât atât, unul dintre aceștia ar fi avut în mână și un cuțit.

Din nefericire, în timpul încăierării, o femeie din satul Țepeș-Vodă, în vârstă de 42 de ani, a fost lovită cu un pahar în zona capului, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, unul dintre bărbați a reclamat polițiștilor faptul că și-ar fi pierdut o cruciuliță din aur.

Toți cei cinci tineri au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri, oamenii legii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, distrugere, amenințare, portul fără drept de obiecte periculoase și furt calificat.

Comentarii