stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Asistent de la Spitalul Judetean, IN COMA | Tanarul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, intr-un microbuz

Tanarul de 30 de ani, de profesie asistent medical, a ajuns, sambata dimineata, pe mainile colegilor de serviciu, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dupa ce a intrat pe contrasens si a izbit un microbuz. Este in coma, cu un traumatism cranio-cerebral sever, urmand sa fie transferat la Spitalul Floreasca din capitala.

Cristian conducea autoturismul Volkswagen Passat pe Dorobanti, dinspre strada 1 decembrie 1918 spre strada G-ral Eremia Grigorescu, iar in curba de la intersectia cu strada Dianei a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde a izbit in plin un microbuz de transport persoane, care efectua curse pe traseul Galati-Bucuresti.

In urma impactului, tanarul a fost ranit grav la cap, iar soferul microbuzului, un galatean de 57 de ani, si doi pasageri au fost raniti usor, primind ingrijiri medicale la locul accidentului.

Cei doi conducatori auto nu au consumat bauturi alcoolice.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii