stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Accident cu doua victime la Tufesti | A ajuns in sant dupa ce a evitat impactul cu un tractor condus de un barbat fara permis

Un accident rutier s-a produs, miercuri dimineata, in jurul orei 07:00, pe drumul judetean 212, in afara comunei Tufesti. Doua persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu rani usoare.

Speriat de un posibil impact cu un ansamblu format din tractor si remorca, a carui sofer efectua un viraj la dreapta, intrand mult prea mult pe contrasens, un conducator auto aflat in depasirea tractorului a pierdut controlul volanului, parasind carosabilul si ajungand intr-un sant.

Soferul care a ajuns pe camp, un barbat de 50 de ani din Tufesti, a fost ranit. La spital a ajuns si un pasager din masina avariata, un barbat de 45 de ani, din aceeasi localitate.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca barbatul care conducea tractorul, un brailean de 67 de ani, tot din Tufesti, nu detine permis auto. Mai mult decat atat, autovehiculul nu este inmatriculat.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neimatriculat, conducerea unui vehicul fara permis si vatamare corporala din culpa.

Comentarii