stiri Braila – debraila.ro

Fostul premier Tudose, IRONIE: „Sa pun tot o poza cu Dragnea in masina?” | Fusese intrebat daca el posteaza pe Facebook

Fostul premier Mihai Tudose l-a ironizat pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, intr-un comentariu pe o retea de socializare, facand aluzie la pariul dintre Dragnea si taximetristul din Galati, „pus” pe 1 mai.

Atunci, pentru a-l convinge pe internaut ca el este cel care scrie pe Facebook, liderul social-democratilor a postat un selfie. Cei doi s-au intalnit, in cele din urma, la sediul central al PSD, unde Dragnea a dat mici, iar galateanul a adus berea, dupa cum a fost intelegerea.

Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei  Copilului, deputatul brailean Mihai Tudose a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Un internaut din Galati l-a intrebat daca chiar el este cel care posteaza pe reteaua de socializare, social-democratul raspunzand: „Ar trebui să pun tot o poza cu Dragnea in masina?”.

„Sa fac o gluma. Chiar dumneavoastra sunteti cel care postati, ori este cineva care o face in numele dumneavoastra? Cine stie… poate aveti ceva mici de dat si dumneavoastra. Eu aduc mustarul”, a comentat barbatul din Galati.

Replica lui Tudose nu a intarziat: „Si cum ar trebui sa dovedesc ca sunt eu cel care posteaza…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina? O zi frumoasa, la multi ani!”

Comentarii