stiri Braila – debraila.ro

A fost gasit cadavrul lui Stefan, micutul handbalist inecat in raul Buzau

UPDATE 18:55 | La ora 18:35, trupul neinsufletit al lui Stefan Dirjan a fost gasit in raul Buzau, la 2 km aval de zona in care s-a inecat. Cadavrul va fi preluat de un echipaj de la Medicina Legala.

La doar 13 ani, unul dintre micii handbalisti ai Liceului cu Program Sportiv si-a gasit sfarsitul in apele Buzaului. Stefan Dirjan venise la rau cu alti prieteni de-o seama, mergand cu bicicleta aproape 15 kilometri, de la casa bunicilor sai, din Romanu, pana la Scortaru Nou.

Totul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de miercuri. O zi caniculara de iulie.

Desi nu stia sa inoate, copilul a intrat in apa, aproape de mal. Intr-o clipita, Stefan a disparut sub ochii celor care il insotise, luat de curenti.

Desi a fost cautat ore bune cu o barca, trupul micutului handbalist nu a fost inca gasit. Cautarile vor fi reluate joi, la primele ore ale diminetii, cel mai probabil, si cu scafandri.

Dupa cum spun prietenii lui, Stefan Dirjan era un baiat plin de viata, amuzant, istet, care traia pentru handbal. Juca sportul cu mingea mica in echipa de juniori IV (nascuti 2004-2005) a LPS, antrenata de profesorul Radu Claudiu Eduard.

 

Comentarii