stiri Braila – debraila.ro

Florica Lungu, despre razboiul PND-primarul Dragomir: „Ne dorim ca banul public sa fie utilizat fara a mai naste suspiciuni. Asa sunt eu, mai nesupusa!”

Consilierul local municipal Florica Lungu (PND), recent intrata in mini-legislativul municipiului, a comentat pe o retea de socializare meciurile pe care alesii partidului condus de Simona Draghincescu le au cu primarul Marian Dragomir in sedintele Consiliului Local Municipal, dispute care, in unele cazuri, ajung la ironii mai mult sau mai putin fine de ambele parti. 

Lungu sustine ca „din contradictie se naste progresul”, aratand ca PND isi doreste „ca banul public sa fie utilizat fara a mai naste suspiciuni de tot felul”.

„Nu suntem in razboi cu nimeni! (…) Am solicitat doar completarea unor informatii care sustin proiectele de hotarari, considerand ca e normal sa ni se prezinte detalii cu privire la investitiile care se fac din bugetul Primariei, aspect care i-a fost adus la cunostinta si d-lui primar si cu care a fost de acord. Niciodata nu ma voi opune (de dragul ideologiei de partid) unor proiecte pe care le voi considera in beneficiul brailenilor fiindca stiu ca nicaieri in lumea civilizata nu se executa „ordine de partid” cand se pun in discutie investitii pentru binele cetatenilor care te-au investit cu increderea lor. Asa sunt eu, mai <<nesupusa>>!”, a precizat PND-ista.

Dupa alegerile locale din 2016, PND a semnat cu PSD un protocol de colaborare la nivelul administratiei locale.

Partidul Simonei Draghincescu, RAZBOI cu primarul Dragomir | Draghincescu: „Nu suntem aliatii politici ai PSD”

Comentarii