stiri Braila – debraila.ro

Firma sefului USR, amendata din nou: munti de gunoaie pe terenul de pe Danubiului!

Se pare ca amenzile nu il impresioneaza pe Catalin Stancu (foto), seful USR Braila si presedintele Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului. Firma politicianului a fost amendata recent, pentru a doua oara, cu 2.500 de lei, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Locale.

Politistii locali au sanctionat societatea comerciala „Real Consulting” pentru ca nu intretine curatenia pe un teren de pe strada Danubiului, mai exact pe locul unde, cu multi ani in urma, functiona „Piata de rusi”. O amenda similara a primit si afaceristul Alexe Papenov, proprietarul unui teren lipit de cel al firmei lui Stancu.

Prima amenda primita de „Real Consulting” s-a aflat si in centrul unei situatii de-a dreptul jenante si discutabile. DEBRAILA.ro a dezvaluit faptul ca prefectul Nicusor Ciocan (USR), chiar in ziua numirii in functie, pe 3 martie, s-a prezentat la sediul Finantelor Publice Locale de pe b-dul Cuza, cu intentia de a plati amenda firmei sefului sau de partid.

Ciocan a vrut sa plateasca jumatate din valoarea amenzii primite de firma lui Catalin Stancu, insa functionarii i-au atras atentia ca termenul legal de 15 zile a fost depasit. Se pare ca amenda pentru terenul acoperit de gunoaie a ramas neachitata.

Exclusiv | Chiar in ziua numirii, prefectul Brailei s-a dus la Finante pentru a-i plati o amenda sefului sau de partid

 

Comentarii