stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV VIDEO – DEBRAILA are imaginile de la „Irish” | CORBU si SOARE | FILMUL si DETALIILE conflictului care a pus pe jar BRAILA

Un razboi mocneste de aproape doua saptamani in lumea interlopa braileana, avandu-i ca varfuri de lance pe Stanel Corbu (foto stanga), liderul gruparii din Lacu-Dulce si Dan Soare (foto dreapta), cunoscut ca fiind seful gruparii din cartierul Obor. Desi intre cei doi n-ar fi existat vreo prapastie de netrecut, lucrurile s-au schimbat in noaptea de Revelion, dupa o altercatie sangeroasa care a avut loc la clubul „Melody” de pe Soseaua Ramnicu-Sarat, detinut de Soare.

Un angajat al lui Dan Soare a fost batut de Stanel Corbu si alti membrii ai familiei sale, fiind gasit plin de sange in apropierea localului. Potrivit declaratiilor date de cel lovit in fata politistilor, Corbu si cei din jurul sau ar fi vrut sa isi recupereze banii pe care i-au dat pentru dedicatii manelistului Bogdan Artistu’, care era escortat la masina de catre victima.

Se pare ca liderul gruparii din Lacu-Dulce l-a considerat vinovat pe Soare pentru faptul ca altercatia de la „Melody” s-a transformat in dosar penal.

Dupa mai bine de o saptamana, mai exact in seara zilei de 9 ianuarie, un dosar penal l-a ajuns din urma si pe Dan Soare, care l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe un fost angajat al sau, care, intre timp, a trecut in barca lui Corbu.

„Mazoky” (foto), care il amenintase pe liderul gruparii din Obor in mediul online, facand referire la bataia de la „Melody”, si-a facut aparitia in restaurantul „Irish”, unde, la o masa, Soare statea impreuna cu niste prieteni. Deranjat de prezenta fostului sau angajat, care il numise „”traveu de la Braila”, Soare l-a rugat pe un ospatar sa ii transmita sa paraseasca locatia. Refuzand cererea lui Soare, tanarul ar fi inceput sa injure, fapt care l-a facut pe unul dintre barbatii aflati cu Soare sa vina la masa lui.

„Dan Soare traveu de la Braila care minte lumea prin tara ca el este smecher la Braila,,Jjiu Jitsu „kung foo stai linistit nu fi dement ”’bagi fraieri la inaintare sa se dea la smecheru (n.r. referire la Stanel Corbu) care te-a batut si te bate de cand iti incalzeai mainile la cafeaua  de la non-stop sa nu-ti inghete ,,,daca vezi ca esti batut dc cauti p**a mereu,, dementule,,,” – mesajul postat de „Mazoky” pe Facebook inainte de episodul „Irish”

Cand a vrut sa-l loveasca pe „Mazoky”, Dan Soare a intervenit, oprindu-l pe amicul sau si facandu-i semn sa se indeparteze. Totusi, se pare ca scandalul a escaladat. Soare l-a impins pe fostul sau angajat spre iesirea din restaurant si pare ca vrea sa se intoarca la locul sau, insa, la un moment dat, face stanga-mprejur si se duce glont spre tanar, lovindu-l.

Mascatii au intervenit si i-au dus pe cei doi, pe Soare si „Mazoky”, la sediul Politiei, pentru audieri, intocmindu-se, totodata, dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, lovire sau alte violente si port de obiecte periculoase. In apropierea mesei lui Soare, oamenii legii au gasit 7 cutite.

De asemenea, Dan Soare s-a ales cu o amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

La scurt timp dupa bataia de la „Irish”, Soare a postat pe o retea de socializare un mesaj in care, desi nu o spune cu nume si prenume, face referire la Corbu. Ulterior, postarea a fost stearsa. Liderul gruparii din Obor spunea ca nu are nicio implicare in scandalul de la „Melody”, vina purtand-o „smecheria, prostia si alcoolul”, insa il acuza pe cel denumit „bulanopraduitor” ca i-a aranjat scena cu „Mazoky”.

Mesajul a generat zeci de comentarii, printre care si unul din partea fiului cel mare al lui Stanel Corbu, poreclit „Kasu”:

„Ma Malahistule noi nu vrem sa ne certam cu tine ca iti dam valoare esti un gunoi compromis pe toata viata indiferent de ce ai face de acum in colo tot gunoi ramai nu te bagam in seama ca nu ne intereseaza problemele tale…poartati pantaloni aia rosii in continuare mulati ca iti sta bn cu ei si cu poseta!”

Facebook-ul s-a umplut de injurii si amenintari cu moartea. Sustinatorii celor doua tabere si-au impartit cuvinte grele, la „dezbatere” participand inclusiv „Mazoky”.

Si cel batut de Dan Soare a ales sa transmita un mesaj prin intermediul Facebook-ului, la o zi de la conflict.

„Sariti 15 insi pe un om care a venit sa manance o ciorba ,,ti-e iti place sa amesteci treburile am uitat ca tu iti mai scapi degetu in f*** si apoi il bagi in gura ,,, sau cand ai probleme la toaleta de stai 3 ore pe wc ,, si iti bagi degetelele ,,,,,am stat langa tine si auzeam cum iti injoseai prietenii si familiile lor ,,, faci pe toata lumea ciorii dar prietenii tai??? care sunt in imginiisi videoclipuri nu se simt si ei jigniti? Urat esti un smecher cu dresuri”

Potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean a dispus monitorizarea „razboiului” dintre cele doua grupari, de teama ca tot ce se intampla in online sa nu se mute pe strazile Brailei.

Comentarii