stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Urmarire cu FOCURI DE ARMA intre Braila si Mircea Voda: un tanar a furat un autoturism si a gonit zeci de km | Barbatul avea permisul suspendat si era cercetat pentru ca a condus drogat

Urmarire ca in filme pe soselele din judetul Braila. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, politistii braileni au tras focuri de arma pentru a opri un galatean care conducea o masina furata.

Totul a inceput in seara zilei de luni, in jurul orei 22:40, cand politistii braileni, sesizati de colegii din Galati, au incercat sa opreasca, pe Soseaua de Centura, un galatean care furase o masina din municipiul Galati.

Soferul nu a dat doi bani pe oamenii legii si a mers mai departe, iesind din Braila, pe drumul national 2B, spre Buzau.

Politistii au pornit in urmarirea soferului, un galatean de 23 de ani, reusind sa-l opreasca in apropiere de localitatea Mircea Voda, unde au tras mai multe focuri de arma, atat in plan vertical, cat si in rotile masinii.

Galateanul a fost imobilizat si incatusat, oamenii legii stabilind ca avea permisul suspendat si era cercetat intr-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodata, in cazul testarii cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost neconcludent.

Individul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar apoi a fost predat politistilor galateni.

Comentarii