stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Un brăilean a cerut ORDIN DE PROTECȚIE împotriva soției: „Mă jignește și aruncă în mine cu obiecte!” | DE CE a respins judecătorul solicitarea

În urmă cu o săptămână, un brăilean a cerut instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva soției sale. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, bărbatul i-a relatat judecătorului faptul că femeia este agresivă verbal și fizic. 

Totuși, în cele din urmă, Judecătoria Brăila a respins cererea, arătând că, în realitate, soțul era agresorul. Pe numele acestuia era emis un ordin de protecție, întrucât își bătuse soția, însă a vrut, la rândul lui, să obțină un astfel de ordin.

„Mă jignește și aruncă în direcția mea cu diverse obiecte contondente”, astfel a încercat individul să-l convingă pe judecător că este o victimă.

Magistratul nu s-a lăsat convins de simpla declarație și a cerut probe, pe care soțul nu a reușit să le aducă.

În realitate, pe numele bărbatului fusese emis un ordin de protecție pentru că și-a lovit soția chiar în în fața unui magazin alimentar pe care îl dețin împreună, situat lângă casă. Totuși, agresorul a spus că doar a îmbrâncit-o pe femeie, iar aceasta s-a lovit de un stâlp.

„Această variantă a producerii evenimentelor din data de 15.02.2023 nu este susținută de materialul probator, respectiv planșele foto prezentate de reclamantă, în condițiile în care aceasta prezintă urme de violență pe mai multe porțiuni de pe corp. Astfel, instanța reține că nu pot produce leziuni în părți opuse ale corpului victimei printr-o singură lovitură de un stâlp, cum sunt echimoza de la ochiul stâng și excoriația din spatele gâtului. (…) Din probatoriul administrat în cauză, nu a rezultat exercitarea de violențe fizice sau psihice ale pârâtei-reclamante asupra reclamantului-pârât, astfel că instanța va respinge cererea reclamantului-pârât de emitere a unui ordin de protecție împotriva pârâtei-reclamante”, a notat judecatorul în motivarea obținută de DEBRAILA.ro.

Comentarii