stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Tribunalul l-a ELIBERAT pe Belgian Corbu | Ticu ramane in arest | Belgian nu are voie sa se urce la volan, printre alte obligatii

Belgian Corbu (foto), retinut si arestat preventiv in dosarul rafuielii din benzinaria OMV – Soseaua de Centura, a fost pus in libertate de Tribunalul Braila, care a admis, joi, contestatia la hotararea Judecatoriei Braila de arestare preventiva, potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Lui Belgian Corbu i-a fost admisa contestatia, Tribunalul plasandu-l sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia este definitiva.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca Belgian are mai multe interdictii impuse de instanta. Barbatul nu are voie sa mai intre in benzinaria unde a avut loc conflictul sangeros, nu are voie sa se urce la volan, sa poarte arme sau sa ia legatura cu ceilalti inculpati din dosar, cu martori sau familiile lor.

Daca Belgian Corbu incalca una dintre aceste interdictii, instanta poate schimba masura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu sau a arestului preventiv.

Totodata, Tribunalul a respins contestatia lui Marian Olaru, zis „Ticu”, care va ramane astfel in spatele gratiilor.

Trebuie precizat faptul ca la momentul inceperii rafuielii, Belgian Corbu nu se afla la fata locului, sosind ulterior. Conflictul a pornit intre „Ticu” si Ciprian Corbu, zis „Kasu”, fratele lui Belgian. De altfel, „Ticu” si „Kasu” au fost singurii raniti.

Exclusiv | DETALIILE din dosarul rafuielii de la OMV | Ce spun anchetatorii si cum a motivat judecatorul arestarea lui Corbu si Olaru | „Cele doua grupari s-au lovit reciproc cu arme albe, scaune si pietre

Comentarii