stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | TRAGEDIE la Visani: un baietel de 10 ani S-A INECAT intr-un canal de irigatii, in spatele terenului de fotbal

Un baietel de doar 10 ani si-a gasit sfarsitul intr-un canal de irigatii, la Visani. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, minorul s-ar fi aflat la scaldat cu alti copii. Incercarea celor care se afla in zona de a-l salva pe micut a fost aproape imposibila, canalul avand peretii oblici si acoperiti de mazga.

Totul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de 16 mai, cu putin timp inainte de ora 17:30, atunci cand copilul a intrat in canalul aflat in spatele terenului de fotbal din localitate, la o distanta de aproximativ 100 de metri.

Din nefericire, baiatul a murit inecat, echipajul medical ajuns pe malul canalului putand doar sa constate decesul.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Totodata, politistii au deschis, potrivit procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpa.

Localnicii din Visani au initiat o strangere de fonduri pentru ajutorarea familiei careia i-a fost dat sa treaca printr-o tragedie de nedescris.

Comentarii