stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Surse: Danaila, liderul PNL Braila, ia in calcul demisia din Consiliul Judetean, dupa decizia de incompatibilitate

Fostul viceprimar Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, intr-un grup restrans din filiala, ca ia in calcul demisia din calitatea de consilier judetean, gest pe care ar urma sa il faca in perioada urmatoare, au precizat pentru DEBRAILA surse politice.

Si unii dintre primarii liberali au fost informati de catre Danaila cu privire la eventuala demisie din CJ.

Demisia din fruntea organizatiei i-ar fi fost sugerata chiar de catre Ludovic Orban, liderul PNL, dupa ce Alexandru Danaila a fost declarat incompatibil in prima instanta. Hotararea definitiva a fost atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In iunie 2016, la nici o luna de la momentul in care si-a incheiat mandatul de viceprimar al Brailei, Alexandru Danaila, atunci, ca si acum, consilier judetean, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. Liberalul o ocupat simultan pozitia de viceprimar si cea de reprezentant al Consiliului Local Municipal in consiliile de administratii ale patru unitati de invatamant, desi legea interzicea acest lucru.

Foto: MD Press

Comentarii