stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Simionescu: „PSD o sa aiba candidat la Gropeni. Il cheama tot Malinche, ca pe primarul trecut la PNL”

Aurel Simionescu, presedintele executiv al Organizatiei Judetene PSD, a declarat in exclusivitate pentru DEBRAILA ca primarul Gropeniului, Stan Malinche, i-a spus despre intentia de a parasi PSD si a se inscrie in PNL, inainte ca mutarea sa fie oficiala, aratand ca social-democratii vor avea candidat pentru primaria localitatii.

„Am discutat cu primarul Malinche si mi-a spus aceasta optiune. Ramanem prieteni. Daca dumnealui a considerat ca acesta este drumul mai bun, asta este. Dumnealui ne-a spus noua, la PSD, ca nu isi doreste sa mai candideze, dar daca intre timp si-a schimbat optiunea…e optiunea lui. Sincer, e un moment pe care nu il inteleg foarte bine”, ne-a spus Simionescu.

Liderul PSD a mai adaugat faptul ca organizatia de la Gropeni va avea un candidat care este ruda cu actualul edil: „O sa avem si noi candidat, pe care il cheama tot Malinche, ca pe primar”.

Proaspatul liberal Stan Malinche se afla la al treilea mandat de primar, doua obtinute sub sigla PDL si unul, sub sigla USL.

Comentarii