stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Si-a ucis mama pentru O BUCATA DE CARNE | „Bula” din Chiscani a lovit-o pe femeie cu un scaun si coada unui topor, timp de 6 ore

Si-a lovit mama cu un scaun metalic pana cadrul s-a deformat, insa tot nu s-a oprit. Marian Basa, zis „Bula”, a continuat sa o bata pe femeie cu pumnii, picioarele si coada unui topor, timp de ore bune.

Desi nu si-a recunoscut fapta, barbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute, procurorii adunand probele necesare pentru a-i dovedi vinovatia.

In primele zile ale Noului An, mai exact in seara zilei de 5 ianuarie, in jurul orei 18:00, Marian Busa s-a napustit asupra mamei sale, in varsta de 67 de ani, acuzand-o, potrivit anchetatorilor, ca i-ar fi furat „o anumite cantitate de carne”. Baut, barbatul a inceput sa o loveasca pe femeie fara mila, chinul tinand pana la miezul noptii. O batea, se oprea si apoi o lua de la capat, folosind inclusiv o coada de topor.

Individul a lovit-o pe fiinta care i-a dat viata si cu un scaun metalic, pana cand cadrul s-a deformat, iar partea din lemn s-a rupt. 

Dupa ce si-a lasat mama intr-o balta de sange, mai mult moarta decat vie, „Bula” s-a facut nevazut. Femeia a fost gasita de un alt fiul, care a alertat Politia.

In ciuda faptului ca medicii au facut tot ce le-a stat in putina pentru a-i salva viata, victima si-a dat ultima suflare, in ziua de 13 ianuarie, pe patul de spital.

Barbatul are antecedente penale, in 2016 fiind condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru ca si-a batut un vecin incadrat in grad de handicap accentuat, lovindu-l cu un topor.

Comentarii