stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Și-a UCIS, fără să știe, VERIȘORUL! | Șoferul care a lovit un bărbat si l-a lăsat să zacă în șanț a fost ARESTAT PREVENTIV | A aflat la audieri că victima îi era rudă

Răsturnare de situație în cazul tânărului (foto) care, în seara de Crăciun, a lovit mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului. Victima, în vârstă de 36 de ani, era chiar verișorul șoferului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Se pare că individul de 26 de ani nu a știut pe cine a accidentat, continuându-și drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Când a fost dus la audieri, acesta a aflat că era vorba despre o rudă.

Pe 27 decembrie, după ce și-a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Făurei cu propunere de arestare preventivă.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului COMĂNESCU SILVIU VALENTIN pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, se arată în soluția pe scurt a instanţei. 

Tragedia rutieră s-a petrecut în comuna Roșiori, unde au domiciliul atât șoferul, cât și victima.

Tânărul reținut l-a lovit cu mașina pe bărbatul de 36 de ani și a fugit de la locul accidentului. A lăsat victima să zacă într-un șanț – unde a fost găsită fără suflare – și s-a dus acasă.

După aproximativ două ore de la apelul la 112, polițiștii l-au identificat pe individ și l-au ridicat chiar din pat, iar mașina care prezenta avarii a fost găsită în spatele casei.

Șoferul avea o îmbibație alcoolică de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Comentarii