stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | PRIMA declaratie a noului prefect: „Sunt finul premierului Tudose de 14 ani. Am activat in mediul privat”

George Adrian Paladi, in varsta de 38 de ani, a fost numit, miercuri dupa-amiaza, in sedinta de Guvern, in functia de prefect al județului, in locul Madalinei Cochino.

Potrivit unor surse, noul prefect este finul de cununie al premierului Mihai Tudose.

Paladi, de profesie inginer, lucreaza la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului, demisionand din PSD la inceputul acestui an.

S-a inscris in partid la sfarsitul anilor ’90.

Inainte de a fi angajat la stat, George Adrian Paladi a activat in privat, ca administrator al unei firme care a avut contracte cu institutii publice.

„Am primit cu bucurie, satisfactie si incantare vestea. Imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Sunt un om onest, bine pregatit. Da, este adevarat ca sunt finul domnului Tudose. Nu a fost insa un avantaj. Va spun ca sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat in mediul privat”, a precizat Paladi.

Totodata, Paladi a mai adaugat faptul ca firma pe care a detinut-o a avut contracte din bani publici, mentionand ca 10% din numarul contractelor sunt incheiat cu institutii publice, cum ar fi Primaria Braila sau Compania de Utilitati Publice „Dunarea”.

Cel mai probabil, noul prefect va fi investit oficial saptamana viitoare, cand va depune juramantul.

Comentarii