stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Politistul Popescu si patronul de la „Adriano”, bataie la Balta Albina

A venit neinvitat la o petrecere, unde se afla o persoana careia, in trecut, i-a promis ca ii va veni de hac, insa nu a adus distractie. Agentul-sef Cristian Popescu de la „Ordine Publica”, aflat in timpul liber, s-a incaierat cu patronul restaurantului „Adriano”, in noaptea de vineri spre sambata, pe Balta Albina.

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA.ro, Adrian Constanda, in varsta de 35 de ani, proprietarul localului de pe strada Transilvaniei, a intrat in discutie cu politistul atunci cand l-a vazut, desi nu se afla pe lista de invitati, rugandu-l sa bea un pahar. Cei doi se cunosteau.

Se pare ca la sfarsitul anului trecut, Popescu ar fi venit la „Adriano” cerand numarul de telefon al unei ospatarite, motiv care a declansat un conflict verbal intre agentul de la Ordine Publica si Constanda. Cu o seara in urma, imbracat in uniforma, agentul ar fi petrecut impreuna cu alti barbati in restaurant, moment in care femeia care servea la masa i-ar fi picat cu tronc.

Dupa ce politistul a refuzat sa ciocneasca paharul „impacarii”, intre cei doi a inceput cearta. Injuraturile reciproce sunt singurul lucru cert, apoi urmand doua variante.

Cei care ne-au sesizat incidentul violent sustin ca agentul Popescu l-ar fi lovit primul pe patronul restaurantului „Adriano”, care, la randul lui, s-a aparat. Adrian Constanda ar fi fost amenintat de omul legii cu finul sau, tot politist.

De cealalta parte, Popescu acuza ca barbatul de 35 de ani si fratele sau, in varsta de 41 de ani, l-ar fi lovit cu pumnii in zona fetei, reprosandu-i ca le-a dat amenzi si le-a confiscat bunuri.

Ambii au ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Totodata, potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean, in cauza s-a deschis dosar penal pentru ultraj.

Adrian Constanda nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere cu privire la situatia relatata.

Comentarii