stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | O tânără din Brăila a primit cadou 100.000 DE EURO de la iubitul arab. După despărțire, bărbatul din Emirate s-a răzbunat: a dat foc casei cumpărate cu acei bani | DETALII din anchetă

La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat preventiv la Brăila, fiind acuzat de distrugere și furt calificat. Individul de 41 de ani este acuzat că a incendiat o casă și a furat server-ul dedicat supravegherii video.

DEBRAILA.ro vă prezintă în exclusivitate detalii din anchetă, care arată că cetățeanul din Emirate a vrut să se răzbune pe o brăileancă de 30 de ani, care, timp de aproximativ trei ani de zile, i-a fost iubită.

Bărbatul din Emiratele Arabe Unite, care este angajat al unei bănci, s-a cunoscut cu tânăra în anul 2020, când a început și povestea de iubire. Tot atunci, cu ocazia zilei de naștere a femeii, arabul i-a făcut cadou suma de 100.000 de euro pentru ca aceasta să își cumpere o casă în care să locuiască cu fiica minoră dintr-o relație anterioară.

Brăileanca s-a mutat în noua casă, fiind unicul proprietar, iar iubitul, care avea un rând de chei de la imobil, venea periodic în România pentru a se întâlni cu cea care i-a furat inima.

În ianuarie 2023, femeia a hotărât să pună punct relației la distanță, deși bărbatul nici nu dorea să audă de un astfel de deznodământ. Arabul a intrat în depresie, iar cei doi au continuat, totuși, să comunice telefonic.

Cu speranța că o va convinge să îi ofere a doua șansă, individul de 41 de ani vine în România în urmă cu aproximativ o lună de zile, când cei doi se și întâlnesc față în față, la restaurantul Mc Donald’s. Femeia nu cedează și rămâne fermă pe poziție.

După acest moment, când a văzut că a pierdut orice șansă de împăcare, arabul decide să se răzbune. Într-o noapte, se duce într-o benzinărie din Brăila, cumpără combustibil pe care-l pune în trei bidoane și se îndreaptă spre casa tinerei.

Intră în imobilul făcut, practic, cadou iubitei sale, folosindu-se de cheia pe care o avea, aprinde focul, iar apoi se face nevăzut, însă nu înainte de a fura server-ul care stochează imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Norocul a făcut ca femeia de 30 de ani să nu se afle acasă în acea noapte, fiind plecată din Brăila. A văzut că nu poate accesa pe telefon sistemul de supraveghere video și a trimis o rudă pentru a afla ce s-a întâmplat. Focul s-a stins de la sine, însă a afectat serios imobilul.

Pe 19 mai, cetățeanul din Emiratele Arabe Unite a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Se pare că i-ar fi spus judecătorului, care, oricum, l-a trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile, că s-a comportat ca și cum era casa lui, întrucât a fost cumpărată cu banii săi.

„Sub aspectul existenței infracțiunii este lipsită de importanță proveniența fondurilor din care persoana vătămată a achiziționat imobilul”, a notat magistratul.

Sursa foto: trecator.ro

Comentarii