stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | „O sa va tai pana fac balta de sange!” | Brailean ARESTAT dupa ce a amenintat 4 politisti, in Spitalul Faurei | In trecut, individul a ucis un om

Un brailean din Surdila-Gaiseanca a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru ultraj. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, este vorba despre un individ care, in urma cu aproximativ 18 ani – pe cand avea doar 20 de ani, a ucis in bataie un barbat, crima avand loc intr-un tren.

Fanel Lica este acuzat ca a amenintat cu moartea nu mai putin de patru politisti din Faurei, incidentul avand loc in seara de 7 mai.

Dupa ce si-a petrecut 24 de ore in spatele gratiilor, instanta a admis, vineri, 13 mai, propunerea de arestare preventiva a procurorului de caz.

„O sa va tai pana fac balta de sange!”

Potrivit anchetatorilor, individul a venit in ajutorul unui prieten care fusese prins baut la volan si se afla, impreuna cu Politia, la spitalul din Faurei pentru a-i fi prelevate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ajuns la spital, Fanel Lica a provocat un scandal urias. In prezenta medicilor si asistentelor, i-a injurat ca la usa cortului pe oamenii legii si, mai mult decat atat, i-ar fi amenintat cu moartea.

„O sa va tai pana fac balta de sange”, a spus barbatul din Surdila-Gaiseanca.

Patru politisti, un ofiter si trei agenti de la Politia Orasului Faurei si Sectia nr. 3 Politie Rurala Faurei, au fost vizati de amenintarile individului.

Procurorii il acuza pe Lica de savarsirea a patru infractiuni de ultraj.

Comentarii