stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Numarul 1 pe lista ALDE pentru Senat, Mihai Ruse, a inverzit fiola. Politicianul s-a sustras de la prelevarea probelor biologice

Fostul primar al comunei Maxineni, Mihai Ruse, cel care deschide lista ALDE pentru Senat, s-a ales cu dosar penal. In weekend, politicianul a inverzit fiola, au precizat surse din cadrul Politiei pentru DEBRAILA.

Sambata, 29 octombrie, in jurul orei 18:00, Ruse a fost oprit de politisti pe drumul national 23, pe raza comunei pe care a gospodarit-o pana in 2012 si unde are domiciliul. Aflat la volanul unei autoutilitare, liberal-democratul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arantand o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conform legii, celui care isi doreste sa ajunga senator i s-a comunicat ca trebuie sa ii fie recoltate probe biologice la o unitate spitaliceasca, fapt pe care l-a refuzat.

Pe numele lui Mihai Ruse a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

Foto: MD Press

Comentarii