stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Mihalcea, fostul prim-procuror al Brailei, dupa Transelectrica, numit si in conducerea Administratiei Porturilor Dunarii Maritime – Galati

Dupa ce a fost numit, la sfarsitul anului trecut, membru in Consiliul de Supraveghere al Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”, Fanel Mihalcea, fost prim-procuror si prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, a primit si un fotoliu in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale „Administratia Porturilor Dunarii Maritime” Galati.

Mai exact, incepand cu 1o ianuarie 2018, Mihalcea, iesit la pensie in vara anului trecut, este administrator provizoriu al companiei care functioneaza sub autoritatea Ministerului Transporturilor si gestioneaza intreaga infrastructura portuara situata pe Dunarea maritima. Este vorba despre un mandat de 4 luni, care va expira pe 9 aprilie, existand „posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice pana la maxim 6 luni”.

Alaturi de fostul procuror brailean, in CA al CN APDM, au mai fost numiti  Mircea Florin Biban (secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director general al CFR Marfa) si Gelu Stan (directorul societatii publice „Apa Canal” Galati).

Fanel Mihalcea primeste o indemnizatie lunara bruta de 4.200 de lei.

Fostul procuror-sef al Brailei este tatal Silviei Claudia Mihalcea, secretarul-general la Camerei Deputatilor, de profesie avocat. In trecut, braileanca de 37 de ani a fost secretar general adjunct al Camerei Deputatilor, director al Oficiului National al Registrului Comertului, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, expert si consilier parlamentar, dar a detinut si functii importante in conducerea Tineretului Social-Democrat.

Comentarii