stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Marian Petrache vine sa faca ordine la PNL Braila. Seful CJ Ilfov, noul presedinte interimar al organizatiei

Consilierul judetean Vasile Cortez, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, numit dupa retragerea lui Catalin Boboc, in urma cu doua luni, a demisionat din functie.

„Este o demisie de onoare. Este o batalie mare pentru fotoliile de parlamentari. Am ales demnitatea in locul jocurilor politice. E prea mare batalia pentru mine”, a declarat Cortez pentru DEBRAILA.

Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov si prim-vicepresedinte PNL la nivel central, este noul sef interimar al organizatiei, conform unor surse politice. „Greul” de la Bucuresti va sosi zilele urmatoare la Braila.

Conflictul din interiorul Organizatiei Judetene PNL a plecat de la alegerea celor care se vor afla pe lista partidului pentru alegerile parlamentare. Unii dintre primarii din judet s-au razvratit si au votat o lista pe care, pe pozitii eligibile, se afla doi liberali care provin din PDL, Florin Cirligea si Danut Lungu, si „unul de-al lor”, Popa Radu, primarul comunei Ciresu. Actualii parlamentari Vasile Varga si Catalin Boboc, dar si un alt doritor, fostul viceprimar Alexandru Danaila, au disparut de pe lista, fapt care a starnit numeroase declaratii dure din partea unor alesi locali liberali, proveniti din vechiul PNL.

Votul a fost unul consultativ, lista urmand sa fie supusa votului in Biroul Permanent Judetean.

Comentarii