stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | LIBER! Soferul care a calcat intentionat un tanar NU A FOST RETINUT – surse judiciare | „Ai murit? Nu mai esti smecher?”

Individul care, miercuri, in jurul orei 12:40, a calcat intentionat cu masina un tanar care ii agresase fratele nu a fost retinut, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Mai mult decat atat, pe numele barbatului, in varsta de 36 de ani, nu a fost dispusa nicio masura preventiva. Procurorul il putea plasa sub control judiciar, fara a-l mai prezenta instantei.

Scenele socante au fost surprinse de o camera de supraveghere, imaginile fiind publicate in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Pe filmare se observa cum tanarul, in varsta de 29 de ani, sta in afara partii carosabile, pe marginea strazii Cazasului, moment in care, desi incearca sa se fereasca, autoturismul il spulbera ca pe popice. Dupa impact, soferul coboara din masina, injura victima si o intreaba daca a murit.

Politia precizeaza ca tanarul lovit, care nu se afla in stare grava – scapand, ca prin minune, doar cu cateva leziuni, l-ar fi agresat pe fratele soferului. Drept urmare, barbatul de 36 de ani s-a urcat la volan si a decis sa isi faca singur dreptate.

Soferul care a fost lasat in libertate nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila instrumenteaza dosarul.

Comentarii