stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | „I-a dat un pumn în cap și s-a prăbușit!”. Brăilean de 50 de ani, ÎN STARE GRAVĂ: bătut după ce a atenționat un grup de tineri care se adunase în fața blocului | Agresorul NU A FOST PRINS

Un brăilean de 50 de ani a fost lovit de un tânăr, iar apoi s-a prăbușit pe asfalt, pierzându-și cunoștința. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean din Galați, la Neurochirurgie.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, scena violentă s-a petrecut, duminică seara, în jurul orei 22:40, pe Bulevardul Dorobanților, între Gării și Apollo.

Se pare că victima a avut un conflict verbal cu un grup de tineri aflați în fața blocului în care locuiește.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul că bărbatul le-ar fi atras atenția celor aproximativ 10 indivizi cu privire la faptul că s-au adunat în acel loc.

După reproș, unul dintre tineri s-a îndreptat direct către brăileanul de 50 de ani, lovindu-l cu pumnul în zona capului. Imediat, grupul s-a dispersat.

„I-a dat un pumn în cap și s-a prăbușit. Am văzut totul de la geam. Le-a spus că fac gălăgie și să plece. Au ridicat tonul, iar apoi unul l-a lovit, fără să stea prea mult pe gânduri”, ne-a declarat un martor.

Victima a fost găsită zăcând pe asfalt de polițiștii ajunși la fața locului. Aceasta a fost transportată de urgență la UPU, iar apoi a fost transferată la Spitalul Județean Galați, la Neurochirurgie.

Până la acest moment, polițiștii nu l-ar fi identificat pe agresor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ la solicitarea DEBRAILA.ro.

Comentarii