stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | FILMUL unui caz socant! | TUPEU: brailenii care au batjocorit o copila au cerut sa fie ARESTATI LA DOMICILIU! | Procuror: „Au existat raporturi sexuale orale, normale si anale, victima lesinand de mai multe ori” | Unul dintre indivizi: „Arestul preventiv, o masura excesiva!” | Celalalt: „Voi contesta masura arestului preventiv!”

Dragan Catalin (30 de ani) si Mamaligeanu Corin (20 de ani), cei doi indivizi care, in seara zilei de 24 noiembrie, au violat o fetita de doar 10 ani, ar fi vrut sa nu ajunga in spatele gratiilor, ci doar sa fie obligati sa nu-si paraseasca locuintele.

Mai mult decat atat, cu un tupeu inimaginabil, unul dintre tineri a precizat in fata judecatorului de drepturi si libertati, prin intermediul avocatului, ca „masura arestului preventiv este excesiva”. De cealalta parte, procurorul a explicat ca „regretul cu privire la savarsirea faptelor este unul superficial”. In cele din urma, instanta a dispus arestarea preventiva a lui Dragan si Mamaligeanu. 

Minora a fost abordata de Dragan Catalin in timp ce se afla in apropierea unui magazin din cartierul Vidin. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, individul, care este acuzat de lipsire de libertate si viol, le-a dezvaluit anchetatorilor ca a ales-o pe micuta intrucat i s-a parut „atragatoare”.

Dragan a mers impreuna cu victima pe Calea Galati, spre „Capatul lui 2”, iar apoi, cand au ajuns pe camp, in zona caii ferate, a obligat-o sa intretina un raport sexual oral. Dupa ce si-a satisfacut placerile bolnave, bestia nu a lasat-o pe copila sa plece, ci a dus-o intr-un imobil parasit unde, din nou, a batjocorit-o.

„Atat prin exercitarea de constrangeri fizice si psihice, dar si prin imposibilitatea victimei de a se apara, inculpatul a mai intretinut cu aceasta cate un raport sexual oral, normal, apoi anal. Victima a incercat sa scape si s-a opus in mod repetat. Prin actiunile intreprinse, persoanei vatamate i-au fost create leziuni atat la nivelul regiunii cervico-faciale, cat si la nivelul regiunii genitale”, arata procurorul de caz.

In imobil se afla si Mamaligeanu Corin, care, fara nici cea mai mica remuscare, s-a napustit si el asupra fetitei, desi stia ca e minora si a vazut-o plangand si chiar lesinand de mai multe ori atunci cand o agresa prietenul sau.

Saptamana trecuta, cand a ajuns in fata judecatorului, Mamaligeanu, acuzat de viol, s-a folosit de faptul ca a recunoscut si regratat fapta pentru a nu ajunge in spatele gratiilor. A explicat ca are un loc de munca si ca trebuie facuta „o diferenta” intre el si Dragan. A cerut respingerea propunerii de arestare preventiva si luarea masurii arestului la domiciliu.

Pe 26 noiembrie, cand judecatorul a dispus arestarea preventiva a celor doi inculpati, Dragan Catalin, cel care a rapit-o pe minora, s-a aratat nemultumit de hotarare si a anuntat ca va formula contestatie.

Desi inculpatii nu au antecedente penale, acest aspect nu este de natura sa diminueze gravitatea faptei si pericolul pe care inculpatii îl prezinta pentru societate, lipsa antecedentelor penale fiind o chestiune de normalitate. Pentru inlaturarea starii de pericol pentru ordinea publica, se impune cu necesitate privarea de libertate a inculpatilor. Lasarea inculpatilor in libertate ar putea genera o stare de insecuritate in randul membrilor comunitatii, stare ce rezulta din indrazneala infractionala a inculpatilor si modalitatea concreta de actiune – judecatorul de drepturi si libertati

Comentarii