stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | EL este VIOLATORUL și UCIGAȘUL brăilencei de 95 de ani: A mai OMORÂT un om și a fost eliberat condiționat la sfârșitul lui 2021

Oamenii legii l-au prins pe individul care a omorât și violat o femeie din orașul Ianca, în vârstă de 95 de ani, care locuia singură, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro. Acesta este audiat de procurori, urmând să fie dispusă reținerea pentru 24 de ore pentru viol și omor calificat.

Surse judiciare ne-au precizat că este vorba despre un recidivist cu un cazier bogat, condamnat în 2014 pentru omor și eliberat condiționat în urmă cu un an și jumătate.

Necropsia a aratăt că bătrâna nu a fost doar omorâtă, ci și violată. De altfel, femeia a fost găsită, duminică, în jurul orei 13:45, în pielea goală, în propria locuință, cu semne vizibile de violență.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către fiul victimei, care a și sunat la 112.

Mircea Constantin (foto), în vârstă de 35 de ani, originar din satul Dedulești – comuna Mircea Vodă, a ieșit din pușcărie în noiembrie 2021, când Judecătoria Brăila i-a admis cererea de eliberare condiționată.

În anul 2014, Tribunalul Brăila îl condamnase la 12 ani de închisoare pentru omor, după ce l-a ucis în bătaie pe fostul concubin al mamei sale, un bărbat din satul Căldărușa, comuna Traian.

Comentarii