stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Doi braileni, in spatele gratiilor: Topciu si Mircea vindeau DROGURI de risc si de mare risc | „Un adevarat dealer pe piata din Braila”

Doi braileni care vindeau droguri de risc si de mare risc in municipiu au ajuns in spatele gratiilor, fiind arestati preventiv. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, Manuel Cristian Topciu si Alexandru Daniel Mircea au fost prinsi, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar in timpul unei intalniri cu un client, flagrantul fiind organizat de DIICOT.

Tineri si fara un loc de munca, Topciu si Mircea cumparau si apoi revindeau drogurile, obtinand astfel veniturile necesare traiului zilnic. In mod repetat, in perioada august-octombrie 2019, indivizii au distribuit in piata o importanta cantitate de droguri.

La perchezitia de la domiciliul lui Manuel Cristian Topciu, procurorii antimafia au descoperit o importanta cantitate de plicuri autosigilante, stabilind ca acesta „era un adevarat dealer de droguri pe piata din Braila”.

In timpul audierilor, cei doi braileni si-au recunoscut faptele, insa ancheta nu este nici pe departe la final, mai ales ca nu a fost inca descoperita sursa de unde se aprovizionau inculpatii.

„Ambii au declarat ca experienta din spatele gratiilor, unde au stat, initial, doar 24 de ore, a fost traumatizanta”, au mai precizat sursele citate.

Comentarii