stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | DETALIILE unui CAZ CUTREMURATOR: A vrut de doua ori sa o violeze pe fiica de 5 ani a nepotului sau! | Planul bolnav pus la cale de batranul prins in fapt de tatal copilei | I-a spus judecatorului ca nu merita sa fie arestat

O tanara familie din comuna Ulmu trece prin clipe greu de imaginat. O fetita de doar 5 ani a fost la un pas sa fie violata de un om care ar fi trebuit sa ii arate dragostea fara limite si rabdatoare a bunicilor, tinand cont ca are 74 de ani. 

DEBRAILA.ro a obtinut in exclusivitate detaliile cazului care a oripilat opinia publica: individul a incercat de doua ori sa o batjocoreasca pe copila, scenele petrecandu-se chiar in casa parintilor victimei.

Culmea tupeului, in fata instantei, batranul, care si-a recunoscut faptele, a aratat ca „nu exista o proportionalitate intre acuzatiile aduse si masura arestului preventiv”,  cerand o masura preventiva mai blanda, respectiv control judiciar sau arest la domiciliu.

Timp de luni bune, Ion Albu, care este verisorul mamei tatalui victimei, a avut in minte doar gandul de a face sex cu micuta, incercand sa faca tot posibilul pentru a-si duce la indeplinire planul ticalos.

In dupa-amiaza zilei de 1 septembrie, batranul l-a vizitat fara un motiv anume pe nepotul sau, rugandu-l sa-l cinsteasca. Dupa ce a baut bere, si-a rugat gazda sa-i dea voie sa se odihneasca intr-una dintre camerele casei, sub pretextul ca s-a imbatat. 

Septuagenarul a ajuns intr-o camera cu doua paturi, unde fetita dormea. Cand a observat ca fiul verisoarei sale s-a indepartat, plecand sa-si faca treburile gospodaresti, s-a asezat peste copila, incercand, fara succes, sa intretina relatii sexuale.

La un moment dat, parca presimtind ce se intampla, tatal micutei a intrat in camera, surprinzandu-l pe barbat in ipostaza care l-a lasat fara cuvinte. Dupa ce l-a scos din casa pe individ, omul si-a dus fiica, care nu mai putea comunica, la o vecina, tinand cont ca sotia sa era plecata.

Cand copila a reusit sa depaseasca blocajul emotional, parintii, care oricum erau in stare de soc, au aflat ca cel in care aveau incredere, considerandu-l parte a familiei, a mai incercat o data sa-si satisfaca placerile bolnave in propria lor locuinta.

S-a intamplat in urma cu jumatate de an, intr-o zi din aprilie, cand batranul lucra la renovarea casei celor doi soti. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul a pus ochii pe copila care se afla in preajma sa, fiind atrasa de activitatea pe care o desfasura.

Acasa era doar mama fetitei. Cand femeia s-a luat cu treburile gospodaresti, individul a ademenit-o pe minora, chemand-o sa se joace impreuna intr-una dintre camere. Acolo, bestia cu chip de om a dezbracat-o, vrand sa o violeze.

Nereusind sa aiba erectie si speriat de faptul ca mama copilei poate intra oricand in camera, septuagenarul a renuntat, nu inainte de a ii cere victimei sa nu povesteasca nimanui ce s-a intamplat.

Dupa ce a fost audiat, procurorul de caz a hotarat, in cursul zilei de luni, sa il retina pentru 24 de ore pe Ion Albu, pentru ca apoi sa il prezinte instantei cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa.

Barbatul a contestat decizia judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Faurei de a-l trimite in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Comentarii