stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Minora VIOLATA de 4 barbati, la Braila | Fata, care ar fi prostituata, a fost batuta si talharita

O fata de 17 ani, care ar practica cea mai veche meserie din lume, a fost violata de patru barbati necunoscuti, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro. Indivizii sunt cautati de politisti, urmand, cel mai probabil, sa fie retinuti.

Sursele DEBRAILA.ro arata ca o femeie a sunat la 112, miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, anuntand ca nu reuseste sa ia legatura cu minora pe care a vazut-o ultima oara pe Soseaua de Centura, suindu-se intr-o masina.

Se pare ca intre tanara si client a izbucnit un conflict, moment in care barbatul a lovit-o pe victima, luandu-i telefonul mobil si geanta in care se afla suma de 200 de lei. Dupa ce a batut-o si talharit-o, soferul a oprit autoturismul in zona digului Braila-Galati, unde, impreuna cu alti trei indivizi, ar fi violat-o pe minora.

In cele din urma, in timp ce politistii efectuau investigatii specifice, fata a anuntat ca a ajuns la domiciliu, scapand din mainile celor patru barbati.

Totusi, sursele citate spun ca victima, audiata de oamenii legii, nu ofera detalii concrete cu privire la agresori sau la locul in care ar fi avut loc violul.

Comentarii