stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Daniel Ianculescu a fost retinut de procurori. Mama lui Alin, tanarul care a murit la Galati: ”Nu a consumat alcool sau droguri, mi-au spus legistii”

UPDATE 13:50 / Daniel Iulian Ianculescu (foto stanga), in varsta de 22 de ani, cel din cauza caruia ar fi murit Alin Madalin Leopa (foto dreapta), a fost retinut de procurorii galateni, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Ianculescu a jucat in echipa de fotbal a studentilor galateni, evoluand, in trecut, si la echipa braileana CS Victoria Traian.

Mama lui Alin a declarat ca fiul sau nu a consumat bauturi alcoolice sau stupefiante inainte de producerea tragediei. Informatiile i-ar fi fost furnizate de medicii legisti.

……………………………………

O noapte de distractie intr-un club din Galati, udata cu mult alcool, s-a sfarsit tragic pentru un tanar brailean. Alin Madalin Leopa, in varsta de 22 de ani, a murit la spital, luni, la primele ore ale diminetii, dupa ce, impins sau lovit de catre un prieten, tot brailean, a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt. 

Alin si Daniel, tot de 22 de ani, impreuna cu alti amici, au plecat de la club spre Campusul Studentesc. S-ar fi certat in local din cauza unei datorii. Pe drum n-au incetat sa-si arunce vorbe grele, iar totul a degenarat in apropierea caminului H.

Unii dintre martori declarat pentru DEBRAILA ca Daniel l-a impins pe Alin, la fel cum au precizat si surse juridice, in timp ce unii dintre prietenii victimei vorbesc chiar despre un pumn.

‘El a avut un accident de masina, cu ceva timp in urma, cand s-a lovit tot la cap. Probabil, lovitura asta i-a fost fatala. Nu era drogat, cum spun unii, ci doar beat. Amandoi erau beti. S-au injurat, ala l-a impins si a cazut, s-a lovit de asfalt’, ne-a declarat un martor.

O ambulanta a sosit la fata locului, echipajul medical efectuand manevrele de resuscitare si transportandu-l pe tanar la spital. Dupa aproximativ 20 de minute, inima lui Alin Madalin Leopa a incetat sa mai bata.

Trupul neinsufletit al studentului a fost transportat la Medicina Legala. Necropsia urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauza decesului, astfel incat cercetarile oamenilor legii sa poata merge mai departe.

Numele lui Alin apare intr-un dosar de trafic de droguri, instrumentat de DIICOT Galati, fiind chiar trimis in judecata, alaturi de mai multi tineri. El ar fi fost consumator de stupefiante, sustin procurorii.

Comentarii