stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Cum s-a intamplat? | Detaliile oribilei CRIME din Lanurile | DE CE si-a UCIS si TRANSAT sotul braileanca

DEBRAILA.ro va prezinta in exclusivitate filmul crimei din satul Lanurile, asa cum l-au creionat anchetatorii. Desi a negat vehement ca si-ar fi ucis sotul, Mariana Lupu, in varsta de 34 de ani, a fost trimisa in spatele gratiilor pentru 30 de zile. Oamenii legii au reusit sa stabileasca modul in care a murit barbatul, scotand la iveala detalii infioratoare.

Femeia l-ar fi omorat pe Mihalache Lupu in cursul lunii decembrie 2016, apoi ar fi transat cadavrul. Gandul ii incoltise cu ceva timp in urma, cand a inceput sa banuiasca faptul ca sotul sau intentiona sa plece in strainatate, la munca, urmand sa rupa, desi nu oficial, mariajul. Desi nu avea o casnicie fericita, fiind deseori victima violentei domestice, i-ar fi fost teama ca isi va pierde, dincolo de orice altceva, sprijinul financiar, potrivit unor surse din ancheta.

„Lovirea a avut loc cu mare intensitate, cu un corp dur, apt a produce leziuni severe intr-o zona vitala, intentia de a ucide fiind in mod evident directa”, au mai precizat sursele citate.

Barbatul era asezat pe partea dreapta atunci cand Mariana Lupu l-a lovit cu „o violenta iesita din comun”. Dupa ce si-a omorat sotul, femeia s-a debarasat de cadavru transandu-l si ascunzand fragmentele, nu inainte insa de a le ambala.

Cand sora lui Lupu a anuntat Politia, braileanca avea planul pus la punct. A spus ca sotul a plecat in mod voluntar de la domiciliu. Initial, Mariana Lupu chiar s-a aratat nemultumita de modul in care politistii efectueaza cautarile, ca ulterior, cand a vazut ca nu este descoperit adevarul, sa solicite incetarea cautarilor.

Cainii folositi pentru depistarea cadavrelor au fost derutati de mirosurile pestilentiale din gospodarie.

Femeia a declarat in fata procurorului, dar si a judecatorului de drepturi si libertati, ca este nevinovata.

Comentarii