stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Criminalul ucrainean, văzut în Galați | Martorul audiat la Poliție, după ce a comentat pe DEBRAILA.ro: “A cerut o cafea în lb. engleză. L-am recunoscut în poza arătată de polițiști”

Un bărbat din Galați, care a afirmat, într-un comentariu pe pagina de Facebook DEBRAILA.ro, că l-a văzut pe criminalul ucrainean, a fost contactat de polițiști.

Acesta a fost chemat la Poliția din Galați, unde a oferit detalii despre locația în care l-ar fi văzut pe Puyko Yaroslav, individul cu cetățenie ucraineană.

Potrivit martorului, Yaroslav s-a aflat, vineri, între ora 09:00 și 10:30, într-un cafe-bar din municipiul Galați, pe strada Gheorghe Doja.

“Am fost contactat de polițiști după Sunt 100% convins că el era. Eu am văzut postarea cu ce s-a întâmplat după ce am plecat din cafe. A cerut o cafea în limba engleză și a vorbit în șoaptă la telefon. Se uita și la niște hărți pe telefon. Avea o geantă tip diplomat, nu o borsetă, cum scrie în descriere. Poliția din Galați mi-a arătat niște poze și eu l-am recunoscut”, a declarat gălățeanul pentru DEBRAILA.ro.

Martorul ne-a mai menționat faptul că, în cafe-bar, ucraineanul stătea pe vine întrucât își ținea telefonul la încărcat, iar cablul era scurt.

“Părea dubios și cum a intrat în bar a comandat o cafea și a băgat telefonul la încărcat. În poza postată de voi e puțin mai rotund la față, dar, în realitate, era mai tras la față”, a conchis gălățeanul.

Polițiștii ar fi ridicat deja imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

EL ESTE ucraineanul căutat în toată Brăila: și-a UCIS un conațional și A FUGIT | DETALIILE CRIMEI

Comentarii