stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | CRIMA in Galbenu: un adolescent l-a lovit cu parul in cap pe un consatean de 31 de ani! Cei doi au petrecut impreuna

Un barbat din satul Zamfiresti (comuna Galbenu), in varsta de 31 de ani, a fost ucis. Acesta a fost lovit in cap cu un par, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Madalin S., agresorul (foto), este un consatean de doar 17 ani. Cei doi ar fi participat la o petrecere in satul Drogu, tot in comuna Galbenu.

In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 01:15, un apel la 112 anunta ca pe o strada din Drogu, pe partea carosabila, se afla un barbat, in stare de inconstienta.

Se pare ca cei doi, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat, moment in care minorul a pus mana pe un par si l-a lovit in cap pe barbatul de 31 de ani, lasandu-l sa agonizeze.

Desi un echipaj medical a ajuns la fata locului, victima nu a mai putut fi salvata, decesul fiind constatat in ambulanta.

Madalin S. a fost dus la audieri, procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei urmand, cel mai probabil, sa emita un mandat de retinere pentru 24 de ore.

 

Comentarii