stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Cortez (PNL): „Seful invatamantului brailean, adus la un suc de senatorul Mihai Danut. Ne-a zis ca fara Danut, intalnirea nu avea loc”

Consilierul judetean Vasile Cortez, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, a declarat pentru DEBRAILA ca, intr-adevar, s-a intalnit cu inspectorul scolar general Catalin Canciu, pentru ca primarul comunei Bertestii de Jos, liberalul Costel Capbun, sa ii prezinte „situatia scolii din localitate”, precizand insa ca cel care l-a invitat pe Canciu este senatorul Mihai Danut (ex-PP-DD, PC, in prezent PNL). Seful invatamantului a afirmat pentru Ziarul Obiectiv ca Vasile Cortez si primarul Capbun i-au cerut sa schimbe directorul scolii din Bertestii de Jos.

„Da, m-am intalnit cu domnul Canciu. Primarul Capbun i-a spus ca directorul scolii nu e gospodar, i-a prezentat o situatie, iar domnul inspector general a spus ca se gandeste. Primarul nu a mai insistat cu schimbarea. Insa domnul Canciu nu spune adevarul despre intalnire: senatorul Mihai Danut i-a cerut sa vina la un suc, la fostul restaurant Capitol. Ne-a si spus ca fara seenatorul Danut, intalnirea cu noi nu avea loc”, ne-a relatat Cortez.

Declaratia inspectorului scolar general pentru Ziarul Obiectiv: „Domnul Cortez chiar a venit la mine cu primarul Capbun de la Bertestii de Jos si mi-a spus sa schimb directorul din comuna. Nu am vrut! Poate ca si asta este un motiv pentru care discutam acum de ingerinte politice. Eu am avut o atitudine impartiala si fata de PSD si fata de PNL.”

Comentarii