stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | CONFLICT SANGEROS in benzinaria OMV de la parc: 4 persoane au fost ranite | Totul a pornit de la injunghierea unui barbat | Agresorul NU A FOST RETINUT

Un nou conflict sangeros in benzinaria OMV de langa Liceul de Chimie – Parcul Monument. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, patru persoane au fost ranite, in incidentul violent fiind folosit si un cutit.

Totul s-a intamplat, sambata seara, in jurul orei 22:00, cand un apel la 112 anunta ca un barbat l-a injunghiat pe un altul. Ulterior, persoanele prezente s-au agresat reciproc pana la sosirea oamenilor legii, care i-au imobilizat.

Se pare ca un individ, in varsta de 42 de ani, l-a lovit cu un cutit pe un individ de 43 de ani, cei doi avand discutii in contradictoriu anterior momentului intalnirii in statia peco.

Doi barbati, cel injunghiat si un altul de 44 de ani, au fost transportati la spital, in timp ce alti doi barbati, cu varste de 39 si, respectiv, 42 de ani, au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Totodata, alte persoane implicate in conflictul din benzinarie au fost duse la sediul Politiei pentru audieri.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca agresorul, cel care a folosit cutitul, nu a fost retinut, fiind eliberat dupa audiere.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, portul si folosirea fara drept de obiecte periculoase si lovire sau alte violente.

In urma cu trei luni de zile, in benzinaria OMV de la intersectia Soseaua Buzaului-Soseaua de Centura, a avut loc o rafuiala intre mai multe persoane din clanuri rivale. Indivizii s-au lovit cu arme albe, scaune si pietre.

Atunci, cinci persoane au fost retinute, fiind arestati preventiv doar Belgian Corbu – fiul liderului gruparii interope din Lacu-Dulce si Marian Olaru, zis „Ticu”. In cele din urma, in urma judecarii contestatiilor, in spatele gratiilor a ramas doar „Ticu”.

Comentarii