stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Condruz, ÎMPUTERNICIT la șefia IPJ Brăila. S-A ÎNTORS cel care a mai condus doi ani Poliția, timp în care a stat cu capul la cutie și a ocolit numeroasele critici publice cu privire la activitatea sa managerială

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila este condus, începând de vineri, 12 mai, de adjunctul Dorin Condruz. Acesta a fost împuternicit la comanda instituției, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Comisarului-șef Marius Budu, cel care conducea IPJ Brăila, tot ca interimar, din ianuarie 2022, i-a expirat împuternicirea de șef al instituției. De altfel, Budu l-a înlocuit la acea vreme chiar pe Condruz.

Dorin Condruz a mai condus interimar IPJ Brăila, acesta fiind titular pe funcția de adjunct al șefului Poliției.

Condruz a preluat frâiele Poliției în ianuarie 2020, iar până a fost schimbat – în ianuarie 2022 – a fost ținta a numeroase critici publice cu privire la competențele sale manageriale, dar și la activitatea instituției. Acesta nu a comunicat niciodată public pe tema criticilor.

În urma schimbării, se pare că Marius Budu a revenit la șefia Poliției Municipiului Brăila, funcție câștigată prin concurs.

Comentarii