stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Cine va conduce Spitalul Judetean dupa plecarea lui Iugulescu si Crivat | Alina Neacsu ramane director medical

Pe 12 mai, chirurgului Mihail Iugulescu ii expira mandatul de manager al Spitalului Judetean. Dupa doar patru zile, din functia de director de ingrijiri trebuie sa plece si Olguta Crivat. Pe 22 mai, ajunge la final si contractul directorului medical Alina Neacsu.

Dupa cum DEBRAILA a anuntat in urma cu o luna, pe 3 aprilie, medicul epidemiolog Delia Rasnoveau, directorul medical al Spitalului de Psihitarie „Sf. Pantelimon”, va fi numita manager interimar al spitalului, pentru jumatate de an. Rasnoveanu, in varsta de 59 de ani, este membru PSD, regasindu-se si pe lista candidatilor pentru Consiliul Judetean, la alegerile locale din 2016.

Directorul medical Alina Neacsu va ramane in functie, urmand ca pe 22 mai sa ii fie prelungit mandatul cu 6 luni.

In locul lui Crivat, director de ingrijiri va fi Virginica Luisa Guta, asistent principal si vicepresedinte al Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali – Filiala Braila. Guta este o apropiata a viitorului manager Rasnoveanu.

Comentarii