stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Chiriac, seful judetului: „Mi-as dori ca doamna Crivat sa nu mai fie presedinte al comisiilor de concurs de la Spitalul Judetean”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a declarat pentru DEBRAILA ca si-ar dori ca directorul de ingrijiri medicale al Spitalului Judetean, Olguta Crivat, sa nu mai fie presedintele comisiilor de evaluare a concursurilor pentru angajari. Spitalul pregateste angajari pentru personal TESA, dar si pentru asistenti medicali, ingrijitoare si infirmiere.

Conform unor surse, Chiriac si-a exprimat aceasta opinie si in cadrul Consiliului Medical al spitalului, in fata tuturor sefilor de sectii.

„Mi-as dori ca ce se va intampla la spital sa fie cat mai transparent, sa nu existe nici macar suspiciunea ca cineva trage sforile in spate. Si da, mi-as dori ca doamna Olguta Crivat sa nu mai fie presedintele comisiilor. Poate va face un pas in spate. Trebuie sa facem sa dispara chiar si suspiciunile. Mai mult decat atat, poate vom reusi ca subiectele sa nu mai fie facute la spital, ci la Ministerul Sanatatii”, a precizat seful judetului.

Chiriac a mai adaugat faptul ca in comisiile de concurs va exista si un reprezentant al Consiliului Judetean.

Comentarii