stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Braileanca tepuita pe Facebook: s-a imprumutat la banca si i-a trimis 30.000 de euro unui asa-zis general american de care s-a indragostit

O braileanca, in varsta de 51 de ani, a ramas fara nu mai putin de 30.000 de euro, bani pe care i-a imprumutat de la banca, din dorinta de a-l avea aproape pe un american care a fermecat-o. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, femeia a fost pacalita de un necunoscut care a abordat-o pe Facebook, pretinzand ca este un general al Armatei Statelor Unite ale Americii.

Cei doi au interactionat pentru prima oara in 2018, iar apoi, de atunci si pana in urma cu putin timp, au comunicat mai mereu, femeia folosind programul Google Translate pentru a intelege ce ii spune omul care i-a castigat inima.

Dupa luni bune de conversatii, „generalul american” a decis sa-si duca la indeplinire planul. I-a spus brailencei ca se afla in Irak, unde isi slujeste patria, si ca ii trebuie bani multi pentru a putea face in asa fel incat sa ajunga in Romania.

Dornica sa-l intalneasca pe cel in care capatase incredere deplina, femeia a facut rost de aproximativ 30.000 de euro, contractand un credit bancar. A respectat indicatiile primite de la „general” si a trimis banii, in mai multe transe, catre persoane despre care i s-a spus ca sunt agenti ai Organizatiei Natiunilor Unite.

Intrucat cetateanul american nu a mai ajuns in Romania si nici nu i-a mai raspuns la mesaje, desi cerintele i-au fost respectate intocmai, braileanca a inteles ca a fost inselata si a cerut ajutorul politistilor.

Sesizati in urma cu doar cateva zile, oamenii legii au intocmit dosar penal pentru inselaciune si incearca sa dea de urma „generalului american”.

In urma cu aproximativ jumatate de an, o alta braileanca, in varsta de 71 de ani, a fost inselata in acelasi mod: un presupus general american cunoscut pe Facebook i-a promis ca ii va deveni sot. Necunoscutul i-a cerut sa transfere in conturi din Germania si Turcia aproximativ 37.000 de euro, iar apoi a intrerupt brusc „relatia virtuala”.

Comentarii