stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Brailean BATUT de 8 indivizi, la doi pasi de Parcul Musat | „Ii dadeau cu cutitele in cap. Am ajuns ca acum 20 de ani… N-au frica de nimic!”

Scene socante in fata Parcului „Caporal Musat”, unde un barbat, in varsta de 47 de ani, a fost batut cu bestialitate de mai multi indivizi. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, incidentul violent a avut loc in urma cu trei zile, pe 15 mai, in jurul orei 21:00.

Victima se afla in autoturismul personal, care era stationat in fata parcului. La un moment dat, 8 persoane necunoscute s-au naspustit asupra sa, incercand sa-l scoata cu forta din masina.

Pentru ca braileanul s-a tinut strans cu mainile de volan, indivizii au inceput sa-l loveasca in cap. Martorii sustin ca agresorii erau inarmati cu cutite.

„Ii dadeau cu cutitele in cap, langa parc, de am zis ca-l omoara. Am ajuns ca acum 20 de ani… N-au frica de nimic! Erau foarte multe persoane in parc, dar va dati seama ca nimeni nu s-a bagat. Ne e frica, sincer sa va spun… Omul era plin de sange”, ne-a declarat o persoana care a vazut incidentul, insa, din motive lesne de inteles, a dorit sa ii protejam identitatea.

Cand a reusit sa scape de sub ploaia de lovituri, victima a apelat 112 si a cerut ajutorul politistilor.

„Braileanul a sesizat faptul ca a fost agresionat de catre mai multe persoane necunoscute. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a precizat, la solicitarea DEBRAILA.ro, inspectorul de politie Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, continuand cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in incidentul violent.

Conform unor surse judiciare, cel putin o parte dintre indivizii care l-au batut pe barbat au antecedente penale.

Comentarii