stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Barbat SNOPIT IN BATAIE de un consilier local si fratele sau | Agresorii sunt copiii Mariei Vlad, fost director economic al Consiliului Judetean

Un brailean a fost batut cu bestialitate, joi seara, chiar in scara blocului unde locuieste, la intersectia strazilor Hipodrom si Albinei.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, agresorii sunt cei doi baieti ai Mariei Vlad, fost director economic al Consiliului Judetean  (noiembrie 2015-noiembrie 2016) – in prezent auditor public extern la Curtea de Conturi Braila.

Se pare ca tinerii au fost chemati de mama lor pentru a transa un conflict avut cu un vecin, insa acestia au rezolvat „problema” printr-o ploaie de pumni si picioare. Victima, in varsta de 51 de ani, a fost lovita de cei doi fii ai Mariei Vlad, cu varste de 26 si, respectiv, 29 de ani, ajungand, in cele din urma, la spital.

Daniel Vlad, fiul cel mare, este consilier local in Dudesti si fost candidat pentru fotoliul de primar al comunei la alegerile locale din 2020, fiind membru ProRomania. 

Alertati prin 112, politistii au ajuns la fata locului si au deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii