stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | AREST LA DOMICILIU pentru barbatul de etnie roma care a ucis o braileanca cu masina si a fugit | Rudele au strigat de fericire in fata Palatului Justitiei

Dupa ce, initial, a fost retinut pentru 24 de ore, barbatul care a trecut cu duba peste o braileanca de 70 de ani, iar apoi si-a vazut nestingherit de drum, fiind prins de politisti in Galati – orasul de domiciliu, nu va mai ramane in spatele gratiilor.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, galateanul de etnie roma a fost plasat in arest la domiciliu de Judecatoria Braila, instanta respingand propunerea de arestare preventiva. Decizia a fost luata in seara de vineri, insa, cel mai probabil, procurorii o vor contesta.

Totusi, pana ce Tribunalul Braila se va pronunta, individul se va afla in arest la domiciliu.

Rudele acestuia s-au adunat, vineri seara, in fata Palatului Justitiei din Braila – unde se afla si sediul Judecatorieia, manifestandu-se zgomotos si strigand de fericire atunci cand au aflat ca Ionel Cortel nu va ramane in spatele gratiilor.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca, potrivit probelor existente la dosar, nu exista nicio indoiala cu privire la faptul ca barbatul a constientizat lovirea femeii cu duba.

Accidentul rutier s-a petrecut, joi, in jurul orei 12:00, pe drumul care trece prin fata fabricii Yazaki.

Comentarii