stiri Braila – debraila.ro

ACCIDENT GRAV in Ciocarlia: a intrat in statia de autobuz si a spulberat un tanar | Soferul A FUGIT! | Victima, un taximetrist, in STARE GRAVA

Un grav accident rutier s-a produs in dimineata zilei de marti, in jurul orei 03:10, pe Calea Calarasilor, in statia de autobuz din Ciocarlia, vis-a-vis de fosta unitate militara Caporal Musat.

Soferul unui autoturism marca Alfa Romeo, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a lovit un tanar taximetrist care se afla pe trotuar, iar apoi s-a oprit in stalpii metalici ai statiei.

Victima, in varsta de 28 de ani, traversase Calea Calarasilor, din statia de taxi, pentru a-si cumpara tigari, aflandu-se in dreptul unui magazin non-stop atunci cand a fost spulberat de masina.

Imediat dupa producerea accidentului, conducatorul auto si pasagerul din dreapta au coborat din Alfa Romeo si au fugit, chiar in timp ce taximetristul ranit grav se afla intr-o balta de sange.

„L-a aruncat cativa metri in sus, iar apoi a cazut, lovindu-se la cap de o masuta metalica din fata magazinului”, ne-a declarat un taximetrist martor la accident.

Intre timp, tanarul originar din comuna Movila Miresii a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati.

Politistii ii cauta inca pe cei doi fugari. Nu este exclus ca pe numele soferului sa fie emis mandat de retinere pentru 24 de ore.

CINE este SOFERUL care l-a calcat pe taximetrist, s-a oprit in statia de autobuz din Ciocarlia si apoi a fugit

Comentarii