stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | A lovit un COPIL cu masina si A FUGIT | Tanarul din Tufesti a fost gasit de politisti | „S-a uitat doar daca i s-a zgariat Ford-ul. A zis lasa-l dracu de copil”

Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza, in jurul orei 15:00, in Tichilesti, chiar in fata scolii din localitate. Un tanar de 21 de ani, din Tufesti, care circula pe drumul judetean 212, dinspre Chiscani spre Gropeni, la volanul unui Ford Focus, a lovit un baietel, in varsta de 12 ani, care se deplasa cu bicicleta

Se pare ca cel mic ar fi virat stanga fara sa se asigure, potrivit cercetarilor preliminare.

Dupa ce l-a lovit in plin pe copil, care a fost aruncat cativa metri, tanarul a coborat sa vada „daca i s-a zgariat masina” si, fara sa stea pe ganduri, a parasit locul accidentului.

Potrivit declaratiei unui martor, soferul nici nu s-a uitat la baiat, pe care oamenii il udau cu apa pentru a se trezi.

„In loc sa se duca sa vada cum se simte baiatul, s-a uitat doar daca i s-a zgariat Ford-ul, in timp ce micutul era lesinat. Apoi a zis lasa-l dracu de copil si a plecat spre casa”, ne-a povestit sursa citata.

Alertati, politistii au plecat in cautarea conducatorului auto, pe care l-au gasit la domiciliu. Pe numele braileanului din Tufesti a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Victima a fost transportata la spital, fiind in afara oricarui pericol.

Comentarii