stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | 9 PERCHEZIȚII în Brăila: la Stănel Corbu au fost găsite macete și cuțite | Armă letală, acasă la un veteran din gruparea Brăilița

Pe 21 iunie, la primele ore ale dimineții, polițiști de la mai multe structuri au descins la mai multe adrese din județul Brăila într-un dosar care vizează nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru combaterea infracțiunilor cu violență.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, printre cele nouă percheziții a fost vizată și casa lui Stănel Corbu, liderul grupării din Lacu-Dulce.

La locuința lui Corbu, în vârstă de 55 de ani, au fost găsite și confiscate trei macete, trei cuțite și un obiect artizanal tăietor-înțepător cu lama de 20 de cm.

Totodată, la domiciliul unui bărbat 64 de ani, din cartierul Brăilița – zis „Pițigoi”, un veteran al grupării din cartier, oamenii legii au au fost descoperit o armă letală și 18 cartușe letale aferente armei, deținute ilegal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că arma găsită figurează ca bun căutat de autoritățile din Italia.

Persoanele sunt audiate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Se pare că procurorul va dispune măsuri preventive în acest dosar.

Comentarii