stiri Braila – debraila.ro

”Epy baronul cateilor”, salt de pe bloc | Intre dragostea pentru maidanezi si dragostea pentru droguri

Ca prin miracol, Ionut Stefan Eparu a scapat cu viata, dupa ce, in dimineata zilei de marti, 13 decembrie, s-a aruncat de pe acoperisul blocului cu IV etaje in care locuia. Tanarul de 29 de ani, condamnat pentru trafic de droguri, este tata, iubita sa asteptand cel de-al doilea copil, dar si un mare iubitor de animale fara stapan. 

Braileanul de 29 de ani, cunoscut in mediul virtual, unde sute de persoane i-au sustinut cauza, ca ”Epy baronul cateilor”, ingrijea mai multi manidanezi intr-un adapost improvizat din fostul sat Praporgescu. A primit bani de nenumarate ori pentru ca patrupezii sa aiba hrana necesara supravieturii, iar acum, dupa ce tentativa de suicid a facut inconjurul presei, unii dintre sustinatori se intreaba daca dragostea pentru droguri a fost mai puternica decat cea pentru ”blanosi”, cum ii denumea chiar tanarul pe caini.

Totusi, sunt si prieteni virtuali care il incurajeaza sa treaca peste tot ce s-a intamplat, indemnandu-l sa lupte pentru ”viata si iubitii sai catei”. Pe Facebook-ul tanarului au fost postate zeci de astfel de mesaje.

”Eu sunt langa tine cu gandul. Indiferent ce ai facut. Toti suntem oameni si avem toti pacate. Numai Dumnezeu este fara pacate. Si nu exista greseala ce nu poate fi iertata.Toti meritam inca o sansa, ii transmite, de exemplu, Brigitte Brand.

Problemele cu drogurile sunt vechi si, se pare, ca l-au macinat pe ”Epy”. S-a lasat de droguri si apoi s-a apucat iar, terorizandu-si iubita si pe mama acesteia, in locuinta careia locuiesc cei doi. Femeile sustin ca traiesc cu frica-n san.

In 2015, braileanul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, intr-un dosar instrumentat de procurorii antimafia.

Dupa ce medicii de la UPU l-au preluat pe Eparu, au hotarat ca trebuie trimis la o unitate spitaliceasca din Bucuresti. Gestul sinucigas, care nu a fost mortal doar datorita unor cabluri ce au atenuat caderea, i-a provocat numeroase fracturi ale oaselor fetei.

Dincolo de parerile contradictorii, mai toti prietenii virtuali ai tanarului se intreaba ce se va intampla cu maidanezii din adapost.

Comentarii